Eesti sai selgemaks toitu maitstes ja köögis kokates

Allikas: Visit Estonia

25. mai 2022

Visit Estonia esindaja saksakeelsetes riikides Evely Baum-Helmis, Visit Estonia äriturismi projektijuht Liisa Eller ning EKB esindaja Riine Tiigi sidusid hiljuti põlled ette Münchenis, et tutvustada Eestit äriürituste korraldajatele. „Toiduteema on alati meeliköitev ning annab sihtkohast hea, sest sööma peavad ju kõik ning kui ürituse korraldajal on kindel veendumus, et Eestis saab hästi süüa, siis on neil ka julgem oma kliente siia meelitada," võttis sündmuse kontseptsiooni kokku Liisa.

Peakokk Alexander Gode valmistas Eesti retseptide järgi maitsva rännaku, kus tuttavad toiduained uues kuues viisid külalistel keele all ning tekitasid huvi enama vastu. Õhtu jooksul said soovijad uudistada avatud köögis, siduda samuti ette Visit Estonia särava põlle ning isegi käe külge panna, et uhkusega õhtu lõppedes hüüatada, et sellise toidu järele on nad valmis Eestisse tulema küll! Lisaks toidule kuulati esitlust Eesti eripärast, üritusepaikadest, majutusest, unikaalsetest tegevustest.

Äriturismi puhul on alati olulised ühendused ning seekord lennud rõõmustasid korraldajaid, sest Tallinna toovad neid nii airBaltic kui Lufthansa ning lennuajaks kujuneb napp 2 tundi, lisaks hea üllatusena, et Tallinna lennujaam on põhimõtteliselt linna südames.

Lisaks teenustele oli rahvusvahelistele sündmustekorraldajatele oluline meie kestlik lähenemisviis ning Tallinn kui rohepealinn 2023. Samuti tekitasid huvi konverentside toetusmeetmed ning e-Eesti võimalused, viimase puhul avaldati lootust, et ka Saksamaa selles suunas liikuma asub.

Mõned reaktsioonid:
- I didn't know Estonia at all and am absolutely thrilled about what this small country has to offer. 
- Estonia has so much to offer and I am blown away by this country and its possibilities.

Vaata fotosid