Sessel Salongi äkise ja läänemerekala degustatsioon

Pakume elamustoitlustust Tallinna Vanalinna ajaloolises hoones, antiiksete laetalade ning suurejooneliste seina- ja laemaalingutega hubases salongis.

Äkist saab teha ainult väga värskest kalast, parim saab äsja püütud kalast. Äkise tegemiseks sobivad kõik kalad - väga hästi sobivad siig ja vimb, värske forell või lõhe on samuti sobilikud. Lõikame, maitsestame, sobitame, proovime erinevaid Eesti kalu ja kalamarja, sobitame parima kohaliku lisandiga. Meie poolt pakutav elamus sõltub kalahooajast. 

Hubane atmosfäär ja mõnus muusika toetavad elamust. Hetk, mil inimesed kohtuvad on hindamatu!

Pakume elamustoitlustust Tallinna Vanalinna ajaloolises hoones, antiiksete laetalade ning suurejooneliste seina- ja laemaalingutega hubases salongis.

Äkist saab teha ainult väga värskest kalast, parim saab äsja püütud kalast. Äkise tegemisek

Omadused
Uudiskiri