Tartar köök+baar

TAR TARi köögis kokad fantaasiaga kokku ei hoia. Gruusiapärane veiselihatartar Mimino on maitsestatud adžikaga, venepärane Matryoshka mädarõikakreemiga ning prantsusepärane Frenchie pardimaksa ja musta trühvliga. Pasteedisegu hane- ja kanamaksast serveeritakse maasikamarmelaadiga.

Need, kes soovivad toidust mõnu tunda, saavad veeta siin pikki tunde ja huvituda peakokkade tandemi Dmitri Feodorovi ja Andrei Šmakovi kõige uuemast loomingust. Need, kellel kiire, saavad teha valiku tartar'ide või carpaccio'de alammenüüst. 

Kas minna kiirele või aeglasele söögile, jääb igaühe enda otsustada.

TAR TARi köögis kokad fantaasiaga kokku ei hoia. Gruusiapärane veiselihatartar Mimino on maitsestatud adžikaga, venepärane Matryoshka mädarõikakreemiga ning prantsusepärane Frenchie pardimaksa ja musta trühvliga. Pasteedisegu hane- ja kanamaksast

Omadused
Uudiskiri