Restoran Kalambuur

Selle väikese ja hubase koha eestvedajateks on perekond Koržetsid, kelle kirg on kala. Säga või kilu, tursk või koha, tuur või siig - Sulle pakutaksegi esmajoones eestlastele teada-tuntud kala ja nendest valmistatud roogasid. Menüüs on siiski ka mõned valitud kalavabad road, et tekitada seda ühte täiuslikku maitsekooslust.
Mõnusa huumorisoonega muhe peremees Vladislav on restoranile läbi sõnademängu leidnud ka parima võimaliku nime: pakutakse ju kala ja "kalambuure" visatakse ikka ka, kuis siis muidu.

Selle väikese ja hubase koha eestvedajateks on perekond Koržetsid, kelle kirg on kala. Säga või kilu, tursk või koha, tuur või siig - Sulle pakutaksegi esmajoones eestlastele teada-tuntud kala ja nendest valmistatud roogasid. Menüüs on siiski ka m

TripAdvisori hinnang
Põhineb 222 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Uudiskiri