Meil on uus profiveeb

15. veebruar 2021

Kutsume kõiki ettevõtjaid ja sihtkohti kasutama meie uues kuues profiveebi. Rikkalikult fotode ja videotega varustatud keskkond teeb loodetavasti info leidmise ja kasutamise hõlpsaks ja nauditavaks, soodustab koostööd ning ühises infoväljas olemist. Esmalt startisid uuena veebid, mis on mõeldud eesti-, inglis- ja soomekeelset infot tarbivale turismiprofessionaalile. Töös on analoogne profikeskkond vene ja saksa keeles.

Uus profiveeb pole enam avalehe jaluses, vaid leitav kohe päisest ning kergesti navigeeritav kuue peateema vahel. Kujundus sarnaneb lõpptarbija vaatele ehk iga teemat on info lihtsamaks omandamiseks liigendatud ning ka visuaalse materjaliga illustreeritud. 

Eri keeltes profiveeb arvestab materjali esituselt, kõnetusviisilt ja detailsuse astmelt just vastava sihtturu turismiprofessionaali vajadusi: eestikeelne profileht on arusaadavalt kõige detailsem ja infotihedam. Oleme lisanud ka tubli annuse personaalsust: lisaks ametikohtadele ja nimedele on fotodega esindatud nii EASi turismiarenduskeskuse töötajad kui ka meie head partnerid, kes töötavad maakondades parema digiturunduse heaks. 

Uuringute ja statistika rubriigis on täiesti uus sõna interaktiivne turismistatistika töölaud, mis koondab peamisi turismisektorit iseloomustavaid kuise ja kvartaalse sagedusega andmeid ning kus kasutaja saab andmete vaatamiseks ja võrdlemiseks ise valikuid teha.

Turismitoetused on täiendatud otseviidetega kriisitoetuste infole, samuti saab kiiresti ligi reisipiiranguid ja teenusepakkumise turvalisust reguleerivatele dokumentidele ning koolitustele.

Üldteemade alt leiab uues kuues turismiarenduskeskuse tutvustuse, samuti hakkame nende alla koondama kogu turismiarendust puudutavat infot, nagu turismiprogramm ja tegevuskavad. 

Nagu iga veeb, on ka uus profiveeb loomulikult pidevas arengus - täiendame ja kohendame infot vastavalt sellele, kuidas muutub elu meie ümber. Oleme märkamiste ja soovituste eest ette tänulikud (palume selleks võtta ühendust piret.koodi@eas.ee). 

Head tutvumist!

Eestikeelne profiveeb
Ingliskeelne profiveeb
Soomekeelne profiveeb