Ärikontaktid maailma ühelt suurimalt turismimessilt ITB

20. jaanuar 2021

Kutsume ettevõtteid ja sihtkohti sõlmima ärikontakte messil ITB Berlin NOW. Oodatud on regioonide turismiesindajad, DMC-d ja kõik teenusepakkujad, kel on ärihuvi rahvusvahelistel turgudel.

ITB mess toimub tänavu 9.-12. märtsini virtuaalses vormis ja ainult B2B messina  – ehk on seekord suunatud vaid rahvusvahelisele turismitööstusele.

Live-sündmus toimub neljal päeval 10.00-18.00 Kesk-Euroopa aja järgi, messi platvorm osalejate kontaktidega on avatud 31. maini.

Visit Estonia kaudu osaleval kaaseksponendi profiilil kuvatakse ettevõtte/organisatsiooni kontaktid ja tegevusala. Osaleja saab avada online-kohtumiste kalendri ja saata ka ise päringuid kohtumisteks. 

Algoritmil põhinev matchmaking'u keskkond soovitab sobivaid ärikontakte, põhinedes nendel märksõnadel ja teemadel, mida ettevõte on oma profiilis märkinud. See võimaldab leida nii uusi kontakte kui uuendada olemasolevaid. Lisaks saab virtuaalkeskkonnas vahetada visiitkaarte. 

Messi Starter Package'i osalustasu katab täies mahus Visit Estonia. Kaaseksponentide arv on piiratud, kinnitame Visit Estonia ühisstendis osalemist eraldi e-kirjaga. Registreerunud osalejatele anname eraldi teada ka matchmaking'u algusest.

Visit Estonia ühisstendis osalemiseks saab registreeruda kuni 26. jaanuarini siin