Teeme Lõuna-Eesti suuremaks!

21. juuni 2019

Head Lõuna-Eesti inimesed!

Juba juuli keskel sõidetakse Teie koduteedel järjekordne Shell Helix Rally Estonia, mis ei ole enam kaugeltki lihtsalt ralli, vaid Baltikumi suurim spordi- ja meelelahutusüritus. Esimest korda kannab Shell Helix Rally Estonia ametlikult WRC promotsiooniralli tiitlit. See tähendab, et Tartu, Otepää, Elva, Kanepi ja Kambja teedel hakkavad võidu kihutama maailma tippmeeskondade parimad rallisõitjad.

Ralli publikuarv on järjepidevalt kasvanud ning tänavu prognoosime Tartu-, Võru-, Valga- ja Põlvamaale kokku 40 000 külalist Eestist ja enam kui 30 välisriigist. Järjest enam ei tule need sise- ja välisturistid Lõuna-Eestisse mitte ainult üheks nädalavahetuseks, vaid jäävad kauemaks ja vaatavad ilusas Lõuna-Eestis ringi, tarbides kohalikke teenuseid. Tippklassi sport ja meelelahutus toovad kasu ka kohalikele inimestele: kauplustele, tootjatele ja majutusasutustele.

Seekordne etapp pakub võimalust veelgi rohkem kohalikku tulu teenida – nimelt oluliselt on kasvanud nõudlus uute ööbimiskohtade järele. Lõuna-Eesti majutusasutused on ralli tõttu välja müüdud juba paar kuud ette. Paljud meie oma rallihuvilised jätavad seetõttu Lõuna-Eestisse tulemata, et rallipäevadeks ei ole enam kuskilt võimalik peavarju leida. Tulge meile appi ja andke omapoolne panus 12.-14. juulil toimuva maailmasündmuse korraldamisse. Rentige välja oma vaba voodi, tuba, korter, majaosa, maja või kasvõi telkimisplats, et kõik rallikülastajad leiaksid endale mõnusa öömaja. Oluline on rõhutada, et teie öömaja ei pea olema spetsiaalselt majutuseks kohandatud. Eeldus on, et see on puhas ja valmis külaliste vastuvõtmiseks.

Kui teil on selline majutusvõimalus, siis teil ei ole vaja teha muud, kui täita rallyestonia.ee kodulehel väike ankeet, mille põhjal saavad huvilised teiega ühendust võtta ning ööbimise täpsemad asjaolud ja tingimused teiega läbi rääkida.

Teie lahkus ja ettevõtlikkus on ralli kasvamiseks eluliselt oluline. Tänu Teile jõuab ralli rahvusvahelisse telepilti 70 miljoni vaataja ette rohkearvulise publikuga. Tänu Teile levib hea sõna Lõuna-Eesti külalislahkusest ja ilusast loodusest laia maailma.

Shell Helix Rally Estonia korraldusmeeskond
Visit Estonia