Saage tuttavaks - kampaaniate projektijuht Markus Jürisoo

11. juuni 2019

Markus kirjutab: "Liitusin Visit Estonia tiimiga, sest siin on suurepärane võimalus jutustada lugusid, mõelda ja tegutseda suurelt. Kuulata ja näha, mis toimub mu ümber ja luua meeldejäävaid kampaaniaid, et seda kõike ka teistega jagada. Tunnen, et saan siin oma täit potentsiaali rakendada ja maailmatasemel kampaaniaid luua.

Enne Visit Estoniaga liitumist tegelesin Eesti ühes edukaimas hardware-startup'is brändingu ja turundusega: kes oleks võinud arvata, et koduelektroonikat Ameerikasse tehakse tänapäeval Eestis! Lugude jutustamine ja nende kuulamine on ka müügitöö puhul peamiseks tööriistaks. Olen paralleelselt 10 aastat töötanud ka täiskasvanukoolitajana, koolitades ja superviseerides kõiki, kes on olnud huvitatud enesearengust - politseinikest kuni jalgpallitreeneriteni. Õppinud psühholoogiat Tartu Ülikoolis, lisaks veidi ka semiootikat ja reklaamindust.

Vabal ajal meeldib tegeleda liikumisega - viimasel ajal on eriti meelepärane olnud jõutõstmine ja maadlus, meeldib leida kõige efektiivsemaid viise enese treenimiseks. Olen ka suur malemängufänn, enne magamajäämist vaatan youtube’ist ajaloolisi malematše, enamasti seda, kuidas Tal ja Fischer teisi nüpeldavad. Sõltun veel podcast'idest, kohe kui vähegi võimalus tekib kuulan ajaloo- ja poliitikateemalisi.

Ja muidugi mõista meeldib mulle reisimine, elada teisi elusid võõrastes kultuurides, absoluutselt! Lemmikriik? „Berliin“.