Uus töötaja Helle Gern

03. november 2017

Turismiarenduskeskusse asus tööle Helle Gern, kellega hakkavad turismiettevõtjad kokku puutuma uue tegevussuuna, turismiettevõtjate arenguprogrammi raames.

Helle koordineerib Turismiarenduskeskuse veetava turismiettevõtjate arenguprogrammi raames tellitavaid koolitusi, seminare, veebikeskkonna haldamist ning juhendmaterjalide koostamist. "Aitan kaasa sellele, et turismiettevõtjad oleksid pädevad ja innovaatilised nii kliendisuhetes, tootearenduses kui ka suhtluses äripartneritega," võtab Helle lühidalt kokku oma töö oodatavad tulemused.

Helle on eelnevalt töötanud SEB Pangas osakonna juhi ning teenindusjuhina, samuti koolitanud inimesi juhendamise, mentorluse ja suhtlemisoskuste teemal. Oma kogemused on ta kokku võtnud ka kahte raamatusse: „Mentorlus – jagatud areng“ ning „Juhendamine ja mentorlus“.

Suurema osa Helle vabast ajast hõlmab ta pere, sh kaks väikest last. Kui juhtub, et aega jääb üle, siis kuulab ta hea meelega bossanovat, huvi pakub tantsukunst, sh ballett, ning enesearengu teemad, sh hüpnoteraapia ja holistiline teraapia.

"Liitusin EASi turismiarenduskeskusega, sest tunnen, et saan rakendada oma suurepärast organiseerimis-, käimalükkamis-, veenmis- ja muid ajaga kogunenud oskusi ja teadmisi just turismivaldkonna huvides," sõnab Helle rõõmsalt.