Visit Estonia kampaania veenab siseturiste

21. juuni 2017

Aprilli lõpust juuni lõpuni annab Visit Estonia koostöös Eesti Maaturismiga hoogu juurde siseturismile. Turismistatistikast on küll teada, et see kasvab mitmendat aastat järjest, kuid otsustasime siin lähtuda vanasõnast "selleks et paigal seista, peab kiiresti jooksma". "Oluline on eestlaste soov ja valmisolek reisida Eestis ka lähitulevikus," ütles turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso.

Visit Estonia suhtekorraldusjuhi Kadri Grööni sõnul on siseturismile suunatud kommunikatsioonikampaania eesmärgiks pöörata seekord eestlaste tähelepanu paikadele, mis on vähem külastatavad, kuid väga põnevad ja väärt lähemat tutvumist.

Kahe kuu sisse jääb hulgaliselt Eestis reisima innustavat tegevust. Siseturismi hooaja avaüritus toimus 26. aprillil Tallinna lahel aurikul Katharina. Turismiarenduskeskuse direktor Tarmo Mutso tutvustas Eestis puhkamise viimaseid trende ja põnevamat statistikat, MTÜ Eesti Maaturism tegevjuht Raili Mengel andis ülevaate 1. mail toimunud üle-eestilise maaturismiettevõtete avatud uste päeva osalejatest.
Vaata Reporteri klippi siseturismi hooaja avamisest!
Postimehe fotogalerii hooaja avamisest

Järgnevatel nädalatel saadeti välja hulk pressiteateid, mis ilmusid kõige enam loetavates väljaannetes,nagu näiteks Postimees ja Delfi, samuti ilmusid illustreeritud lood, kus ja kuidas Eestis puhata.

Eraldi seeria moodustasid TV3 "Seitsmeste uudiste" kajastused põnevatest Eestis puhkamise võimalustest kogu maikuu jooksul. Kajastatud teemad olid mitmekesised, alates aktiivsest puhkusest ja lõpetades nn kiiksuga muuseumitega.
Näiteks vaata seda saadet!

Samuti seriaalina jagasid Eesti maapiirkondadest pärit tuntud inimesed Õhtulehes kümnel korral soovitusi, kus nende kodukandis puhata ja mida külastada.
Tõnis Niinemets annab soovitusi Rakvere külastamiseks
Dagmar Oja jagab soovitusi Avinurme kohta