Mooska saunasuitsuliha ja talvõvõi

Mooska talus suitsutatakse traditsioonilisel viisil suitsusaunas sealiha. 
Liha sooldub 5 - 7 päeva ja suitsub suitsusaunas mahedas lepasuitsus umbes 40 tundi. Tulemuseks on suus sulav, pruuni pealispinnaga aromaatne suitsuliha, millest võib tekkida sõltuvus. Oleme teid hoiatanud! 

Proovi ka talvõvõid - leivakatet suitsupekist ja küüslaugust.
Saunas suitsutatud liha, talvõvõid ja muud UMA MEKK toidukraami olete oodatud ostma oma tulekust ette teatades. 


Mooska talus suitsutatakse traditsioonilisel viisil suitsusaunas sealiha. 
Liha sooldub 5 - 7 päeva ja suitsub suitsusaunas mahedas lepasuitsus umbes 40 tundi. Tulemuseks on suus sulav, pruuni pealispinnaga aromaatne suitsuliha,

Omadused