Jaapani restoran Haku

2017 aasta Gastronoomiakonkursil "Hõbelusikas" tunnustati restorani Haku kolme Hõbelusika vääriliseks. Selles autentse Jaapani pererestorani köögis toimetab koha omanik, Jaapanist pärit ja Jaapani valitsuse poolt atesteeritud kokk Shuichi Shiraishi. Külastajate eest hoolitseb tema eestlannast abikaasa, neile külla minnes ootab Teid ees kvaliteetne Jaapani köök ja soe vastuvõtt.

Shuichi Shiraishi on töötanud peakokana Jaapani saatkondades, tipprestoranides üle kogu maailma ning Michelini tärnidega pärjatud restoranis Bulgari.

2017 aasta Gastronoomiakonkursil "Hõbelusikas" tunnustati restorani Haku kolme Hõbelusika vääriliseks. Selles autentse Jaapani pererestorani köögis toimetab koha omanik, Jaapanist pärit ja Jaapani valitsuse poolt atesteeritud kokk Shuichi

Omadused
sünnipäev EV100