Peipsiveere teekultuuri õpituba

Teekultuuri töötoas räägime tee joomisest vanausuliste külades ning sellest, mis on ivantšai ja kuidas seda valmistatakse. Istume hubases vanausuliste elamus, kus toome vee otse kaevust ning teeme sellest samovariteed ja proovime, kuidas maitseb vanausuliste isetehtud keedusuhkur.
Olenevalt hooajast saavad osalejad ka ise ivantšai tegemise protsessi koos Mesi tare perenaisega läbi teha (suvine aeg) või kuulata lugusid ajaloost ja tee raviomadustest ning nautida ivantšai maitset (sügis-talvine aeg).

Teekultuuri töötoas räägime tee joomisest vanausuliste külades ning sellest, mis on ivantšai ja kuidas seda valmistatakse. Istume hubases vanausuliste elamus, kus toome vee otse kaevust ning teeme sellest samovariteed ja proovime, kuidas mai

Omadused
Uudiskiri