Rabad ja sood

Eestit tutvustavad trükised

Eestit kui reisisihti tutvustavad trükised on eelkõige…

Loe lähemalt

  • Eesti toit täna

    Eesti toit täna

    Kohalikust toorainest valmistatud lihtsat ja puhast gurmeetoitu saab Eestis nautida nii linnas…

  • Eesti igaühele Vaata multimeediat (7)

    Eesti igaühele

    Kõik me oleme erinevad – kõik me ootame ühelt healt reisilt erinevaid elamusi. Mõne jaoks on kõige…

  • Nipernaadi blogi

    Nipernaadi blogi

    Tule ja loe, kus Nipernaadi viimati rändamas on käinud, millised on tema reisimeenutused ja…

Parimad puhkusepaketid Eestimaal. Vaata kõiki pakette!
  • Oktoober saab olema veiselihakuu Vaata multimeediat (3)

    Oktoober saab olema veiselihakuu

    21.09.2014

    Oktoobris läheb 47 Eesti tipprestoranis käima veiselihakuu - erinevatest veiselihatükkidest valmistatakse põnevaid toite koos sinna juurde sobitatud veinidega.

  • Aastaaegade kammergurmee Schloss Fall lossis Vaata multimeediat (2)

    Aastaaegade kammergurmee Schloss Fall lossis

    17.09.2014

    Keila-Joa lossi algavale hooajale annavad tooni aastaaegadest inspireeritud muusika ja hõrgud maitseelamused ning vürst Volkonski. Keila-Joa loss alustab oma esimest muusika- ja maitsegurmee hooaega 27. septembril, mil toimuvad esimesed sügiskontserdid sarjast ”Aastaaegade muusika”.

  • Teadust tuleb teha! Vaata multimeediat (2)

    Teadust tuleb teha!

    17.09.2014

    Teaduskeskus AHHAA korraldab juba üheksandat korda Teadlaste Öö Festivali (TÖF). TÖF toimub sel aastal 21. – 26. septembril ja tegemist on teadust populariseerivate ettevõtmiste sarjaga, mille tipphetk on reedel, 26. septembril aset leidnud üleeuroopaline Teadlaste Öö. Teadlaste Öö raames toimub üle kolmesaja põneva teadussündmuse nii Tartus kui üle Eesti.

  • Narva-Jõesuu teeb silmudega silmad ette Vaata multimeediat (2)

    Narva-Jõesuu teeb silmudega silmad ette

    08.09.2014

    27. septembril peetav Silmufestival on ka üheks Narva-Jõesuu visiitkaardiks ja seda ootavad nii kohalikud kui ka kaugema kandi rahvas.