Restoran "Mantel ja Korsten"

See pisike roheline maja ei pruugi esmapilgul silma hakata, kuid lähemale astudes avastad sealt ühe imeilusa restorani. Restorani au ja uhkus on Kadrioru ainus mantelkorsten, kus külastajate jaoks on privaatne söögituba!

Restorani autoriköögi menüüst võib leida nii mõõkkala kui makrelli, aga kindlasti ka kohalikku peeti ja värsket kapsast. Miks mitte ka harknääret? Peakokad peavad eriliseks tõmbenumbriks liha picanha, mida valmistatakse Green Egg grilli sütel ca 350° juures.
Lühidalt - pakume Vahemere tuulte poolt pakutavaid mõtteid ning põnevaid veine ja jookse sinna kõrvale.

See pisike roheline maja ei pruugi esmapilgul silma hakata, kuid lähemale astudes avastad sealt ühe imeilusa restorani. Restorani au ja uhkus on Kadrioru ainus mantelkorsten, kus külastajate jaoks on privaatne söögituba!

Restorani autoriköög

TripAdvisori reiting
Põhineb 23 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Uudiskiri