Restoran Cru

Lähtudes ajaloolisest miljööst imepärases Tallinna vanalinnas on meie eesmärk leida piir klassikalise ja modernse köögi vahel, mis muudab elamuse Cru restoranis tõeliselt ajatuks.

Kaks sisesaali on renoveeritud jäädes truuks hoone esialgsele kujundusele 15. sajandist ning loovad autentse hiliskeskaegse atmosfääri.

Restorani peakokk Dmitri Haljukov esindas Eestit kokkade olümpiaks nimetatud Bocuse d´Ori lõppvõistlusel 2015. aastal Lyonis.
Cru kokk Pavel Gurjanov on Aasta Kokk 2013 ning  Baltic Culinary Star Cup võistlusel I koht. 

Lähtudes ajaloolisest miljööst imepärases Tallinna vanalinnas on meie eesmärk leida piir klassikalise ja modernse köögi vahel, mis muudab elamuse Cru restoranis tõeliselt ajatuks.

Kaks sisesaali on renoveeritud jäädes truuks

TripAdvisori reiting
Põhineb 552 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Seotud objektid