Kolme Sõsara Hõrgutised

Oleme kolm õde Lõuna-Eestist, keda inspireerib päris toit, jätkusuutlikkus, maaelu ja inimesed.

Avasime Karula rahvuspargi veerel asuva restorani 2019. aasta detsembris. Pakume oma külalistele "aeglast toitu", mis on valmistatud peamiselt kohalikust, lähikonna väiketalunike toorainest.

Vanas puumajas asuvat restorani kutsuvad kohalikud hellitavalt Kollase Maja Kohvikuks. Selle maja renoveerimisega sai alguse meie kõigi ühise unistuse ellu viimine - päris oma restorani avamine.

Iga külaline on meie jaoks oluline ning iga lõuna- ja õhtusöök eriline kohtumine. 

Oleme kolm õde Lõuna-Eestist, keda inspireerib päris toit, jätkusuutlikkus, maaelu ja inimesed.

Avasime Karula rahvuspargi veerel asuva restorani 2019. aasta detsembris. Pakume oma külalistele "aeglast toitu", mis on valmistatud peamiselt k

Omadused
Uudiskiri