Tagasi

Alatskivi käsitööveinide degusteerimine

Alatskivi lossimüüri kõrval asuvas Hirveaia veinikeldris toodab väike pereettevõte kohalikust toorainest käsitööveine. Eestimaise rabarberi, erinevate metsa- ja aiamarjade, õunte, aga ka kohalike viinamarjade väärindamine on siin au sees. Degusteerimise töötoas saab proovida veine koos äraarvamismänguga koostisosadest. Ettevõtja annab väikese ülevaate veini valmistamise saladustest, huvi korral endisaegsest mõisast.

Hinnad: 9€/inimene (5 erinevat veini) või 14€/inimene (5 erinevat veini koos suupistetega) või 25 €/inimene (6 erinevat veini koos rikkaliku suupistelauaga kohalikelt tootjatelt).


Omadused
  • Suhtluskeeled
  • Eesti keel
  • Inglise keel
  • Vene keel
Osalejate arv
Maksimaalne osalejate arv 50
Minimaalne osalejate arv 6
Üldinfo
Kestus (tundi) 1
  • Üldine varustus
  • Ligipääs ratastooliga
  • Parkimine tasuta
  • WC