Hestia Hotel Laulasmaa Spa restoran Wicca

Peakokk Angelica Udeküll hoolitseb selle eest, et a la carte restoran Wicca menüüs oleks aukohal kodumaine värske kala, vabas looduses kasvanud lihaveised ja kodulinnud, samuti eestimaine juur- ja puuvili. Lisaks kõik söödavad metsaannid, mis annavad roogadele oma salapära ja väe.

Nii leidubki Wicca menüüs vastavalt hooajale näiteks spinati täidisega nõgese ravioolid või kuusevõrsetega marineeritud pardirind. Kõik road on serveerides pea alati kaunistatud lihtsate eestimaiste lilleõitega. 

Restoran Wicca on juba mitu aastat järjest valitud Eesti 50 parima söögikoha edetabelisse. 

Peakokk Angelica Udeküll hoolitseb selle eest, et a la carte restoran Wicca menüüs oleks aukohal kodumaine värske kala, vabas looduses kasvanud lihaveised ja kodulinnud, samuti eestimaine juur- ja puuvili. Lisaks

Omadused