Fotografiska Restoran & Katuseaed

Meie inspiratsiooniallikateks on hooajad maal, merel ja metsas.
Tahame pakkuda parimat toiduelamust, töötades null-kulu põhimõttel. Kõik, mis õiest juureni või ninast sabani, leiab kasutust – nii köögis kui baaris. Sellest vähesest, mis alles jääb, saab üleöö kompost ja jõuab tagasi põldudele ja peenardele. Lihtne, aus ja hea. Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga Muhust (Pädaste) Rootsi (Fäviken Magasinet) ja Prantsusmaani (Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja Peeter Pihel.

Meie inspiratsiooniallikateks on hooajad maal, merel ja metsas.
Tahame pakkuda parimat toiduelamust, töötades null-kulu põhimõttel. Kõik, mis õiest juureni või ninast sabani, leiab kasutust – nii köögis kui baaris. Sellest vähesest, mis alles

TripAdvisori hinnang
Põhineb 79 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Uudiskiri