Tänapäevase eesti köögi töötuba

Tänapäevase eesti köögi töötuba

Tartu

TELLI Vaata kaardil

Tänapäevase eesti köögi töötoas valmistatakse ühiselt eelroog, pearoog ja magustoit vastavalt hooajale ja osalejate toidueelistustele. Kasutame alati värsket ja hooajalist Eesti toorainet, räägime natuke ka eestlaste varasemast toitumisest ning tutvume põnevate Eesti maitsetega.

Näiteks võib talvises töötoas eelroana valmida õllesai koos läätsepasteediga, pearoaks hõrgud lestakotletid köögiviljatambi ja hapendatud köögiviljadega ning magustoiduks kihiline leivamagustoit.

Töötoa läbiviija on toitumisterapeut, kokk ja elamuskoolitaja Triin Muiste.

Asukoht oleneb grupi soovist ja suurusest.

Ajad ja hinnad
Avatud aastaringselt

Avatud ainult ettetellimisel

  • Grupi hind:

    alates

    350 €
  • Täpne hind selgub teenuseosutajaga konsulteerimisel.

    TELLI
Omadused
  • Söök-jook

Ligipääsujuhend

Juhised saadame töötoa tellijale. Ruumi asukoht sõltub sellest, kui suur on vastu võetav grupp.

Koordinaadid
Vaata kaardil
Tutvu ka teiste pakkumistega
Lähipiirkonnas
Vaata kaardil