Tänapäevase eesti köögi töötuba

Tänapäevase eesti köögi töötoas valmistatakse ühiselt eelroog, pearoog ja magustoit vastavalt hooajale ja osalejate toidueelistustele. Kasutame alati värsket ja hooajalist Eesti toorainet, räägime natuke ka eestlaste varasemast toitumisest ning tutvume põnevate Eesti maitsetega.

Näiteks võib talvises töötoas eelroana valmida õllesai koos läätsepasteediga, pearoaks hõrgud lestakotletid köögiviljatambi ja hapendatud köögiviljadega ning magustoiduks kihiline leivamagustoit.

Töötoa läbiviija on toitumisterapeut, kokk ja elamuskoolitaja Triin Muiste.

Asukoht oleneb grupi soovist ja suurusest.

Tänapäevase eesti köögi töötoas valmistatakse ühiselt eelroog, pearoog ja magustoit vastavalt hooajale ja osalejate toidueelistustele. Kasutame alati värsket ja hooajalist Eesti toorainet, räägime natuke ka eestlaste varasemast toitumisest ning tu

Omadused
Uudiskiri