Restoran Söe

Söe restorani lapsepõlve lihtsad maitsed asenduvad kiiresti kõige kaasaegsematega, mida Eestis praegu pakutakse. Kolme erineva kala kuubikutest mosaiik suitsutatud toorjuustu, kurgi ning hapukoorega ning Järvamaa veiseliha carpaccio, mida koheva pilvena katab Andre talu juust on uue Eesti köögi stiilinäited. Toidud on ilmselgete prantsuse mõjutustega. Roogade maitsed rändavad Põhjala ja Prantsusmaa vahel ruumis ning traditsioonilisest Eesti köögist otse tänapäeva ajas.

Söe tegemistel tasub hoida silm peal. Iga uus menüü on uus põhjus siia tulla.

Söe restorani lapsepõlve lihtsad maitsed asenduvad kiiresti kõige kaasaegsematega, mida Eestis praegu pakutakse. Kolme erineva kala kuubikutest mosaiik suitsutatud toorjuustu, kurgi ning hapukoorega ning Järvamaa veiseliha carpaccio, mida ko

TripAdvisori hinnang
Põhineb 41 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Uudiskiri