Restoran Pull

Parima kvaliteediga steigid, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavad grillroad koos tervislike salatitega, värskelt pressitud mahlad ja smuutid, parimad veinid, õdus miljöö, hea muusika ja stiilne kaasaegne interjöör ajaloolises hoones.

Restoran kasutab ainult väga kvaliteetset toorainet maailma parimatest farmidest, suur rõhk on ehtsal tulel – enamus roogasid grillitakse süte kohal või sees.

Restorani PULL loojateks ja omanikeks on rahvusvaheliselt tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, kes pakuvad ka luksuslikke grilli- ja BBQ-cateringe, -koolitusi ja –showsid.

Parima kvaliteediga steigid, madalal kuumusel küpsetatud liha, hõrgutavad grillroad koos tervislike salatitega, värskelt pressitud mahlad ja smuutid, parimad veinid, õdus miljöö, hea muusika ja stiilne kaasaegne interjöör ajaloolises hoone

TripAdvisori reiting
Põhineb 53 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused