Restoran Meat & Wine

Restoran Meat & Wine on tuntud oma steikide poolest, mida valmistatakse Hispaania ahjus Josper, mis ühendab endas lahtise tule ja kinnise nn vene tüüpi ahju eeliseid. Kütame seda ahju ainult puhta puusöega. Tänu kuumusele (temperatuur on umbes 300 °C) kattub ahju pandud liha või kala silmapilkselt krõbeda koorikuga, mis takistab niiskuse aurustamist ja tagab nii valmimise omas mahlas. Roog tuleb väga õrn ja mahlane!

Oma lemmikud leiab valikust ka kala- ja mereannisõber.
Meat & Wine pakub parimat kvaliteeti ja sõbralikke hindu!
Olete alati oodatud külalislahkes steikhausis.

Restoran Meat & Wine on tuntud oma steikide poolest, mida valmistatakse Hispaania ahjus Josper, mis ühendab endas lahtise tule ja kinnise nn vene tüüpi ahju eeliseid. Kütame seda ahju ainult puhta puusöega. Tänu kuumusele (tempera

Omadused