Restoran Kaspervik

Ühe jalaga Käsmu lahe kivisel rannal asuv restoran on külastamist väärt mitmel põhjusel - südamega valmistatud toit, hooliv teenindus, õdus atmosfäär ja lummava vaatega terrass.

Meie peakokad, Mihkel Kalbus ja Vahur Kreitsman, hoolitsevad selle eest, et pakutav toit oleks valmistatud võimalikult kodumaisest toorainest, alati värske, pakuks uusi ja huvitavaid maitseelamusi, kuid ka vana head äratundmisrõõmu. Teeme ise juuretisega rukkileiba, suitsutame kala ja liha, valmistame naturaalseid limonaade ning sügisel hoidistame. Ehk kõike, mida saame ise teha, seda me ka teeme.

Ühe jalaga Käsmu lahe kivisel rannal asuv restoran on külastamist väärt mitmel põhjusel - südamega valmistatud toit, hooliv teenindus, õdus atmosfäär ja lummava vaatega terrass.

Meie peakokad, Mihkel Kalbus

Omadused
Uudiskiri