Restoran "Kaja pizza köök"

Siin on katsetamislusti ja kirge, loome sulle täiusliku hetke andes edasi positiivse energia ning armastuse töö vastu. 

Pitsa koostisosadeks on orgaanilised toiduained ning meie enda kirg, süda ja hing. Kokk Andrei Lesment on töötanud parimates Michelini tärni ja AA Rosette’i auhindadega pärjatud restoranides.

Caputo jahust tehtud juuretisega tainas on kerkinud 30 h jooksul käsitsivalmistatud puunõudes. Ja siis läheb see õhuline ja maitsev pizzapõhi koos parima San Marzano tomatikastme, Itaalia mozzarella ning Extra Virgin oliiviõliga legendaarsesse Stefano Ferrara puuküttega telliskiviahju...

Siin on katsetamislusti ja kirge, loome sulle täiusliku hetke andes edasi positiivse energia ning armastuse töö vastu. 

Pitsa koostisosadeks on orgaanilised toiduained ning meie enda kirg, süda ja hing. Kokk Andrei Lesment on töötanud par

TripAdvisori reiting
Põhineb 75 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused
Jaga oma elamusi #visitestonia