Restoran & Baar Nero

„Vahemere mõjutustega klassika“, iseloomustab peakokk Toomas Ojavere restorani Nero à la carte menüüd. Kuigi menüüs on suurepärane valik liha- ja linnulihasõpradele, pakutakse ka muljetavaldavat mereannivalikut – krevette, lõhet, tuunikala ja veel mitmeid teisi.
Peakoka köögikunst koos Nero ainulaadse sisekujundusega teevad restoranist ideaalse kohtumispaiga nii ärilõunateks kui ka sõpradega õhtustamiseks.

„Vahemere mõjutustega klassika“, iseloomustab peakokk Toomas Ojavere restorani Nero à la carte menüüd. Kuigi menüüs on suurepärane valik liha- ja linnulihasõpradele, pakutakse ka muljetavaldavat mereannivalikut – krevette, lõhet, tuunikal

TripAdvisori reiting
Põhineb 40 arvustusel | Kirjuta arvustus

Omadused