Pärnakad kutsuvad aprillis restoranide nädalale

Allikas: Pärnu Restaurant Week, Ragne Värk

Pärnakad kutsuvad aprillis restoranide nädalale

Viies Pärnu Restoranide Nädal toimub 6.-14. aprill 2019. Peakokad kutsuvad kõiki toidusõpru Pärnusse, et väga heal tasemel restoranides toiduelamusi nautida.

Miks tulla restoranide nädalale?

Pärnu peakokkade sooviks on ergutada restoranide külastusi madalhooajal ja edendada suvepealinna toidukultuuri. Restoranide nädalal tutvustatakse külalistele Pärnu restorane ning piirkonnas kasvatatud toitu.

Kalamajakas

Foto: Ragne Värk

Kellele on Pärnu Restoranide Nädal suunatud?

Restoranide nädalale on oodatud nii pärnakad kui ka kaugemalt tulijad, kes hindavad head toitu ja lubavad endale kiiret lühipuhkust. See on hea võimalus puhata koos pere, sõpradega või kolleegidega.

Mida restoranide nädalal pakutakse?

Pärnu Restoranide Nädalal pakutakse erihinnaga 2-käigulist lõunasööki ja 3-käigulist õhtusööki. Kuna Pärnumaa on valitud Eesti toidupiirkonnaks 2018, siis on pakkumiste koostamisel kasutatud kohalikku toorainet, mille päritolu on menüüs välja toodud.

Mon Ami

Foto: Ragne Värk

Kuidas osaleda?

Restoranide nädala erimenüüd pakutakse restoranides ainult eelneva broneeringu alusel, broneerides vähemalt päev ette www.parnurestaurantweek.ee kaudu. Osalevate restoranide menüüdega saab tutvuda alates märtsikuust ning 27. märtsil avaneb kodulehel broneerimiskeskkond.

Strand

Foto: Ragne Värk
Viimati muudetud: 15.01.2019

Teema: Lääne-Eesti, Söök, Jook ja Ööelu

Soovitame
Uudiskiri