Pagar ja lihaväärindamise töökoda Kotzebue Bakery & Charcuterie

Maadeavastaja Otto von Kotzebue nime kandva pagarikoja hapusaiadbriochi, hapusaia õhikud ja küpsised avardavad üsna rukkileivausku eestlase maitsemaailmapilti. Käsitööleiba pakutakse siin loomulikult ka, sõna otses mõttes, sest Kotzebue ahjust tuleval leival on leivameistri nimi hinnasildil kirjas.

Lihapoolelt on valikus kodumaisest lihast valminud erinevad salaamid, bresaola, coppa, lonza, vinnutatud part, nduja - korraga kasutatakse ära terve rümp kintsudest põskedeni. Vinnutamise protsessi võib kesta terve aasta.

Tulge avastama Eestimaad ja muidugi neid imelisi Kotzebue maitseid!

Maadeavastaja Otto von Kotzebue nime kandva pagarikoja hapusaiadbriochi, hapusaia õhikud ja küpsised avardavad üsna rukkileivausku eestlase maitsemaailmapilti. Käsitööleiba pakutakse siin loomulikult ka, s

Omadused
Uudiskiri