Õllebaar Humalakoda

Meie pruulikojas sünnib iga päev väikene ime ja vesi muutub õlleks. Loomulikult juhtub see meie pruulmeistri Jaan-Kristjan Undi kaasabil. Pruulmeistri sõnutsi peab õlu olema mõnuga joodav, aga väikese vimkaga. Täpselt sellised Humalakoja õlled ongi.

Me teeme üks-kaks keetmist nädalas, mis tähendabki seda, et igal nädalal valmib meil värske laar õlut. Õlle juurde pakume kohalikku toitu. Menüüst leiab nii kergemaid ampse õlle kõrvale kui ka toitvaid pearoogasid ning magustoite. 

Meie pruulikojas sünnib iga päev väikene ime ja vesi muutub õlleks. Loomulikult juhtub see meie pruulmeistri Jaan-Kristjan Undi kaasabil. Pruulmeistri sõnutsi peab õlu olema mõnuga joodav, aga väikese vimkaga. Täpselt sellised Humalakoja õlled ong

Omadused
Uudiskiri