Keskkonnamärgise Green Key taotlemine ja pikendamine sel aastal tasuta

21. aprill 2020

Head turismiettevõtjad! Mõnda aega tagasi teatasime Visit Estonia äriürituste tasude tühistamisest turismile väga raskel 2020. aastal. Anname teada, et lisaks on kõik ettevõtted, kes omavad Green Key märgist, kuni 2024. aastani aastamaksust vabastatud. Samuti on tasuta Green Keyga liitumine.

Green Key on turismiettevõttele hea võimalus edukamalt majandada ning näidata ka väljapoole, kuidas saavutada kooskõla kvaliteedi, mugavuse ja keskkonnasõbraliku tegutsemise vahel. Esialgu said seda Eestis taotleda ainult majutusettevõtted, nüüd juba mõne aasta vältel ka atraktsioonid ja konverentsikeskused. 

Kutsume taotlema Green Keyd oma ettevõttele nii säästlikuma majandamise huvides kui ka turundusargumendina. Kui reisimine taas võimalikuks saab, tehakse seda esialgu piiratud mahus ja ettevaatlikult. Seetõttu kulub ära iga lisatunnustus, mis nõudlike ja keskkonnateadlike klientide väheseid reisiotsuseid Teie ettevõtte kasuks kallutab.

21.04 toimus Green Key teemal Saaremaa Ettevõtlusakadeemia seminar, mille lindistus saab järelkuulatavaks puhkaeestis.ee e-akadeemias ja turismiprofessionaali veebilehel. Green Key tutvustuse leiate samadest keskkondadest. Oleme lõpusirgel IT-arendusega, mis võimaldab Green Key taotlust edaspidi esitada elektrooniliselt eraldi keskkonnas, anname sellest teada. See ei takista aga juba ka täna oma ettevõtet nende kriteeriumide valguses analüüsimast ja taotlust esitamast.

Tere tulemast keskkonnasõbralikult majandavate turismiettevõtete klubisse!

Visit Estonia kvaliteedikoordinaator
Imbi Lepik-Martinson