Online-jalajälje koolitused ettevõtjatele

29. oktoober 2019

Visit Estonia on alustanud turismiettevõtetele uue võimsa abivahendi pakkumist, mis aitab paremini oma klienti tunda, tema vajadustest lähtudes toodet arendada ja turundada.

Selleks on ReviewPro tarkvara, mis annab ülevaate turismiettevõtte online- ehk digitaalsest jalajäljest. Erinevalt kunagisest kaebuste- ja külalisteraamatutest on online-keskkondadesse nagu booking.com ja tripadvisor.com jäetud arvamused näha kogu maailmas ning võivad väga oluliselt mõjutada järgmiste klientide tulekut. Ettevõtjale pole olukord lihtne, sest tekib küsimus, kuidas omada ülevaadet kõigist antud hinnangutest ning kommentaaridele ka vastata? Samuti on murekohaks, kui online-jalajälge õieti polegi, sest moodsas maailmas käib äri sageli nii, et kellest ei räägita midagi, seda pole ka olemas.

ReviewPro tarkvara esitab üldistatud andmed 150 klienditagasiside kanali jälgimise põhjal ning oskuslik ümberkäimine selle infoga annab turismiettevõttele suure edumaa oma kliendisuhete ja maine juhtimisel.

Koolitusele on oodatud kõik turismiettevõtted, kelle objektid/sündmused on puhkaeestis.ee keskkonnas. Eriti on oodatud ettevõtted, kel on puhkaeestis.ee töölaual tehtud liidestus ReviewPro andmebaasiga.

Koolitab pikaajalise kogemusega turundusekspert Brit Mesipuu.

Koolitus Tartus on menukalt juba toimunud, 8. novembril toimub koolitus Tallinnas ning 8. jaanuariks saab end kirja panna Pärnu koolitusele. Registreeru siin!

Koolitus on tasuta, eeltingimuseks ainult puhkaeestis.ee töölaual visitestonia e-akadeemias läbitud online-jalajälje koolitusmaterjalid. Palume kaasa võtta oma arvuti ning puhkaeestis.ee paroolid.