Ärimudelite praktikum 5.-6. novembril

22. oktoober 2019

EAS alustas 10. oktoobril turismiettevõtete ärimudelite projektide vastuvõttu uutel tingimustel. Taotlejate ring laienes ja atraktiivsemaks muutusid muudki tingimused. Toetus on mõeldud väliskülastajates huvi tekitavate lisateenuste ja lahenduste arendamiseks, et teenida täiendavat tulu ja hoida kokku kulusid. Kuidas aga harjunud tegevust uue pilguga vaadata ja kasumlikkust uue lähenemisnurgaga suurendada?

Sellele leiate vastuseid turismi ärimudelite praktikumis, mis toimub 5-6. novembril Tallinnas Europa hotellis Paadi 5. Praktikumi on oodatud vähemalt 36 kuud tegutsenud ettevõtted, samuti riigiasutused ja kohaliku omavalitsuse üksused.

Praktikum aitab leida uusi tuluteenimise võimalusi, arendades teenuseid rahvusvahelisele turule ja maksejõulisematele klientidele. Analüüsitakse organisatsiooni juhtimises olulisi teemasid – sihtgrupid, pakkumised, tuluvood, kulustruktuur – ja mõeldakse neist lähtudes läbi teenuste disain. Praktikumi viib läbi Jeroen Bosman Hollandi ettevõttest BusinessModels Inc, koolitus on eestikeelse tõlkega.

Ootame ühest organisatsioonist 2-3 osalejat. Osalustasu 100 eurot (sisaldab käibemaksu) organisatsiooni kohta.

Registreeri praktikumi

Loe ka uue toetuse kohta 

Lisainfo: helle.gern@eas.ee