Ärikontaktid Baltic Connectingult - kutsume registreeruma!

07. august 2019

Head ettevõtjad ja turismiedendajad! Kutsume Teid sõlmima kasulikke ärikontakte kaugturgude reisikorraldajatega traditsioonilise Baltic Connectingu raames. Workshop Jaapani, USA, Hiina, Singapuri ja Lõuna-Korea reisikorraldajatega toimub Riias 22. oktoobril 2019.

Läheneb sügisene suurüritus Baltic Connecting, mis keskendub taas kaugturgudele. Turism Aasiast Euroopasse kasvab järjepidevalt ning sõlmides ja hoides ärikontakte, saavad uue tulusa segmendi kasvust osa ka Eesti ettevõtjad.

Seekordsele Baltic Connectingule ootame kokku üle 80 külalise.
Workshop'ile on oodatud osalema regioonide esindajad, hotellid, reisikorraldajad, DMC-d ja atraktsioonid.
Eesti ettevõtetele-sihtkohtadele on workshop’il 22 kohta, Lätil 25 ja Leedu esindajatel 22 kohta. Kui soovijaid on Eestist rohkem, teeb lõpliku valiku EASi turismiarenduskeskus vastavalt osalemistingimustele.
Workshop’ile valitud ettevõtted eelregistreerivad seejärel kohtumised huvipakkuvate partneritega. Iga ettevõtet või sihtkohta saab esindada üks inimene. Workshop toimub Radisson Blu Latvija Conference&Spa hotellis (Riia, Elizabetes 55).

Päevasel workshop’il osalejatele pakume võimalust viibida koos kaugturgude külalistega ka galaõhtusöögil, mis toimub samal päeval ja samuti Riias. Õhtusöögile saab registreerida üks inimene ettevõtte/sihtkoha kohta. Workshop’il ja õhtusöögil osalemine on tasuta.

Registreeru workshopile ja galaõhtusöögile SIIN.
Registreerumise tähtaeg on 6. september.
Kinnitus workshop'il osalemiseks saadetakse osalejatele hiljemalt 17. septembriks.

Kohtumiseni Baltic Connectingul!