Pane oma ettevõte kirja avatud ettevõtete päevale!

22. september 2018

Avatud talude päev meil juba on, oktoobri alguses toimuval ettevõtlusnädalal aga toimub esimene avatud ettevõtete päev. Veel teisipäevani saab end registreerida, et võtta vastu külalisi, tutvustada oma ettevõtte tegevust ning seeläbi saada juurde nii uusi kliente kui ka miks mitte ka tulevasi töötajaid!

Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus (EAS) korraldab koostöös maakondlike arenduskeskuste, Eesti Leader Liidu, Eesti Kaubandus-Tööstuskoja, Eesti Tööandjate Keskliidu ja Eesti Töötukassaga 2. oktoobril esimest korda üle-eestilise avatud ettevõtete päeva, mille käigus avavad paljud Eesti ettevõtted ukse oma telgitagustesse, tutvustavad oma sünnilugu, tänast töörütmi ja tulevikuplaane.

 „Avatud ettevõtete päeval saavad külastajad näha, kes on need inimesed ettevõtte nime taga ja kuidas nad tagavad ettevõtte igapäevase tegutsemise. Loodetavasti saab nii mõnigi avatud ettevõtete päeva külastaja ka inspiratsiooni oma ettevõtte loomiseks,“ ütles EASi ettevõtluse keskuse direktor Tanel Rebane. 

Turismiettevõtetest on praegu osalemas näiteks Kilplaste teemapark, Allikukivi veinimõis ja Laitse rallipark. Vaata, millised ettevõtted sinu maakonnas oma uksed avavad (http://www.ettevotlusnadal.ee/avatud-ettevotted/kulastajale/) ja pane ka end hiljemalt 25. septembri jooksul kirja (https://www.ettevotlusnadal.ee/avatud-ettevotted/ettevottele/)!

Kogu ettevõtlusnädala programm: https://ettevotlusnadal.ee/