Maitseelamuse Koja toidu valmistamise õpituba

Maitseelamuse Koda on liikuv õpitubade korraldaja, kes sisustab Teie sõprade ja kolleegide sünnipäeva, meeskonnakoolituse või seminari järeltegevuse. Koos kokkamise käigus õpitakse kohalikust toorainest toite valmistama. Valmistatakse 3-4 käiku, kaetakse laud ja nauditakse omatehtut.
Menüüd on erinevad ning valitakse koos kliendiga. Pearõhk on Peipsi kaladel, Hiiumaa laagerdunud veiselihal, Hiiumaa mahelambal.
Grupi suurus alates 10 inimesest. Maksumus kokkuleppel sõltuvalt asukohast ja inimeste arvust.

Maitseelamuse Koda on liikuv õpitubade korraldaja, kes sisustab Teie sõprade ja kolleegide sünnipäeva, meeskonnakoolituse või seminari järeltegevuse. Koos kokkamise käigus õpitakse kohalikust toorainest toite valmistama. Valmistat

Omadused