Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

Kosmikud esitlevad peale kuueaastast pausi uut stuudioalbumit „Sügis sanatooriumis“.

03.11. Pärnu, Kultuuriklubi Tempel (uksed kl 22, algus kl 23)
10.11. Tartu, Genialistide klubi (uksed kl 21, algus kl 22), erikülaline Viikate
11.11. Tallinn, Rock Cafe (uksed kl 21, algus kl 22), erikülaline Viikate

Piletid hinnaga 10€ (eelmüük), 15€ (kontserdi päeval)

Albumi esiksingel:
https://soundcloud.com/kosmikud/sugis-sanatooriumis

Kosmikud:
Hainz – laul
Aleksander Vana – kitarr
Kõmmari – bass
Kristo Rajasaare – trummid

Kosmikute diskograafia:

„Ei roosid“ (1999, Inglikala)
„Kuidas tuli pimedus...“ (2003, Inglikala)
„Pulmad ja matused“ (2006, Viska Mulda)
„Ainus, mis jääb, on BEAT“ (2008, Viska Mulda)
„Öö ei lase magada“ (2011, Viska Mulda)
„Sügis sanatooriumis“ (2017, Viska Mulda)

www.kosmikud.ee

www.facebook.com/kosmikud
www.twitter.com/kosmikud
www.soundcloud.com/kosmikud

Kosmikud esitlevad peale kuueaastast pausi uut stuudioalbumit „Sügis sanatooriumis“.

03.11. Pärnu, Kultuuriklubi Tempel (uksed kl 22, algus kl 23)
10.11. Tartu, Genialistide klubi (uksed kl 21, algus kl 22), erikülaline

Ajad ja hinnad
Pärnu, Kultuuriklubi Tempel, Pärnu

Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

03.11.2017, 22:00 - 23:59

Täiskasvanu: 10 €
Tartu, Tartu Genialistide Klubi

Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

10.11.2017, 21:00 - 23:59

Täiskasvanu: 10 €
Lasnamäe linnaosa, Rock Cafe, Tallinn

Kosmikud ''Sügis sanatooriumis'' esitlus

11.11.2017, 21:00 - 23:59

Täiskasvanu: 10 €
Omadused