Kohvik Andreas

Ööbikuoru Villa kohvik Andreas pakub a'la carte menüüd, mille koostamisel on ainest saadud Võrumaa toidukultuurist, tänapäevastest trendidest ning aastaaegade vaheldumisest.

Paneme erilist rõhku kohalikule toidule ja suur osa meie kasutatavast toiduainest pärineb otse Võrumaa taludest. Usume, et ka Eestimaa kaugeimates paikades onvõimalik pakkuda head toitu, mis on pealinna restoranidega samal tasemel.
 Suvisel ajal on võimalik korraldada pulmapidusid kuni 74 inimesele järvevaatega välistelgis. Või tähistada pidulike sündmusi klaasterassiga ruumis kuhu mahub 40 inimest.

Ööbikuoru Villa kohvik Andreas pakub a'la carte menüüd, mille koostamisel on ainest saadud Võrumaa toidukultuurist, tänapäevastest trendidest ning aastaae

Omadused