Tagasi

Fotografiska Restoran & Katuseaed

Fotografiska restoran töötab 0-kulu põhimõttel. Kasutame toiduvalmistamisel leidlikke viise, ei raiska toorainet ega tekita jäätmeid. Kõik, mis õiest juureni või ninast sabani, leiab kasutust – nii köögis kui baaris. Sellest vähesest, mis alles jääb, saab aga üleöö kompost, mis jõuab ringiga tagasi põldudele ja peenardele.

Meie toidu hing on jätkusuutliku restorani eestkõneleja, mitmekülgse karjääriga (Pädaste, Fäviken Magasinet, Fulgurance), kaasaegse Eesti maitse kujundaja, Peeter Pihel. Hooajalise ja omanäolise veinikaardi eest hoolitseb Kristjan Kiho.

Tutvu MICHELINI inspektorite hinnanguga.


Omadused
Istekohad
Kohtade arv siseruumis 80
Kohtade arv väliterrassil (suvel) 50
  • Üldine varustus
  • Ligipääs ratastooliga
  • Sobib lastele
  • WIFI
  • Parkimine tasuline
  • WC
  • Toitlustuse info
  • Taimetoit
  • Gruppide toitlustus
  • Catering
  • Gourmet restoran
  • MICHELIN
  • MICHELIN Green Star