Tagasi

ESTONIA Resort Hotel & Spa**** restoran NOOT

Modernsest Eesti köögist inspireeritud à la carte restoran NOOT on avatud iga päev.
Kokkade kõrgeima auraha Cordon Bleu kandja, meie restorani peakoka Rudolf Visnapuu menüüvalikusse kuuluvad kohalikud toorained ja hooajalised mereannid
Sügis-talvisel perioodil pakume kl 12-15 NOODi kohvikus salatibaari, päevasuppi  ja -kooki.

Palume lauad broneerida vähemalt 24h ette kas e-posti või telefoni teel.


Omadused
Istekohad
Kohtade arv siseruumis 220
Kohtade arv väliterrassil (suvel) 60
  • Üldine varustus
  • Ligipääs ratastooliga
  • Lemmikloomad lubatud
  • WIFI
  • Parkimine tasuta
  • Parkimine tasuline
  • Toitlustuse info
  • Lastemenüü
  • Päevapakkumised
  • Gruppide toitlustus
  • Toit kaasa
  • Catering
  • Elav muusika
  • Gourmet restoran