Eesti Veiniakadeemia koolitus-degustatsioon: Veini ja toidu kokkusobitamise põhireeglid

Veiniteadmised on kultuurse käitumise osa, millel on suur praktiline väärtus.

Eesti Veiniakadeemia degustatsiooni sisaldaval koolitusel saab osaleja selgeks põhireeglid lihatoodete, juustude, mereandide ja dessertide sobitamisest veiniga ning teadmisi traditsiooniliste veinimaade veini ja -roogade kokkusobitamisest. Koolitusel osaleja saab kursuse läbimise kohta tunnistuse. Olenevalt grupi suurusest proovitakse 4-5 veini. 

Koolitusel osaleja peab olema vähemalt 18-aastane!

Rohkem infot erinevatel teemadel läbiviidavate koolituste kohta leiate  siit. 

Veiniteadmised on kultuurse käitumise osa, millel on suur praktiline väärtus.

Eesti Veiniakadeemia degustatsiooni sisaldaval koolitusel saab osaleja selgeks põhireeglid lihatoodete, juustude, mereandide ja dessertide sobitamisest veiniga

Omadused