Eesti leiva päev ja sügislaat Eesti Vabaõhumuuseumis

Kesk kirevat lõikusaega kutsume külla kõiki, kel huvi eestimaise traditsioonilise toidu vastu. Päeva peakangelane on kodumaine rukkileib, mida saame auga pidada oma toidulaua kuningaks. Tutvustame rukkileiva saamislugu rehepeksust ja jahu jahvatamisest kuni värske leiva maitsmiseni.

 
Eesti Vabariigi sajanda juubeli puhul on eriteemaks „100 aastat Eesti toitu“! Tutvuda saab tsaariaegse, vabariigiaegse, nõukogudeaegse ja tänapäevase köögiga.
 
Maitsvat eesti toitu ja ehtsat käsitööd saab kaasa osta suurelt sügislaadalt.

Kesk kirevat lõikusaega kutsume külla kõiki, kel huvi eestimaise traditsioonilise toidu vastu. Päeva peakangelane on kodumaine rukkileib, mida saame auga pidada oma toidulaua kuningaks. Tutvustame rukkileiva saamislugu rehepeksust ja jahu jahvatamise

Ajad ja hinnad
Haabersti linnaosa, Eesti Vabaõhumuuseum

Eesti leiva päev ja sügislaat

16.09.2018, 10:00 - 17:00

Täiskasvanu: 9 €
Perepilet: 18 €
Pensionär: 6 €
Tudeng: 6 €
Õpilane: 6 €
Sooduspilet: 3.5 €
Omadused