Allikas: Duallogic

Karavaniautoga reisimine

Loodust ja samas mugavust armastavale reisijale on karavan parim lahendus. Sellega võib peatuda mere ääres, metsas, kämpingus ja alati on kõik käepärane kaasas – mugav magamisase ja kööginurk! Seetõttu on karavaniga reisimine muutunud järjest populaarsemaks.

Võrreldes ülejäänud Euroopaga on Eestis karavaniga liiklemise ja peatumise osas vähem piiranguid – kui mujal on selle jaoks ette nähtud spetsiaalsed parklad, siis kodumaal võime sellega sõita RMK aladele, rannikualale või ükskõik kuhu looduskaunisse kohta, kus on liiklemine lubatud. Isegi vaid mõne kilomeetri kaugusel Tallinna keskaegsest vanalinnast leiab mereäärse ja kõigi matkaautoga reisija jaoks vajalike teenustega kämpingu või puhkemaja. Spetsiaalsed karavanile mõeldud kämpingud on enamasti avatud maist oktoobri lõpuni.

Kas valida matkaauto või haagissuvila? Matkaauto sobib hästi reisijale, kes igal ööl erinevas paigas peatub ja muudkui edasi reisib. Haagissuvila puhul ööbitakse tihti mitu ööd samas paigas ehk jäetakse kaasaskantav majake n-ö ankrusse ning käiakse autoga ümbruskaudseid vaatamisväärsusi avastamas.

Kuhu minna ja mida teha

Teave otsingutulemuste kuvamise kohta kasutustingimuste punktis 12.