Alatskivi käsitööveinide degusteerimine

Alatskivi lossimüüri kõrval asuvas Hirveaia veinikeldris toodab väike pereettevõte kohalikust toorainest käsitööveine. Eestimaise rabarberi, erinevate metsa- ja aiamarjade, õunte, aga ka kohalike viinamarjade väärindamine on siin au sees. Degusteerimise töötoas saab proovida viit erinevat veini koos äraarvamismänguga koostisosadest. Ettevõtja annab ülevaate ka veini valmistamise protsessist, pilkupüüdvast Alatskivi mõisast ja kohalikest maitsetest. 

Hinnad: 9€/inimene (5 erinevat veini) või 14€/inimene (5 erinevat veini koos kohalike tootjate poolt valmistatud suupistetega).

Alatskivi lossimüüri kõrval asuvas Hirveaia veinikeldris toodab väike pereettevõte kohalikust toorainest käsitööveine. Eestimaise rabarberi, erinevate metsa- ja aiamarjade, õunte, aga ka kohalike viinamarjade väärindamine on siin au sees. Degusteerim

Omadused
Uudiskiri