22.02 EV101 sünnipäeva õhtusöök. Chef de Cuisine Alar Aksalu & Põhjala Saarte Gurmee

Ühel õhtul Viirelaiu taastatud majakavahi majas pakub Chef de Cuisine Alar Aksalu oma meeskonnaga uhkusega Eesti saarte köögi maitsvaid roogasid, mis inspireerituna Saaremaa ning ümbekaudsete saarte köögi tavadest.
Õhtusöök peakokalauas väärtustab kohalikke traditsioone ja erinevaid uue generatsiooni toidu töötlemise tehnikaid ja värskeid maitseid mis saartelele kohane.
Lubame Sulle suurepärast kulinaarset kogemust ja peale õhtusööki ööbimist.
Broneeri varakult, sest peakokalauas jagub kohti ainult 20le.

Ühel õhtul Viirelaiu taastatud majakavahi majas pakub Chef de Cuisine Alar Aksalu oma meeskonnaga uhkusega Eesti saarte köögi maitsvaid roogasid, mis inspireerituna Saaremaa ning ümbekaudsete saarte köögi tavadest.
Õhtusöök peakokalauas

Omadused
Uudiskiri