Kutsume turismirahvast konverentsile ja peole

14. mai 2019

Hea turismirahvas! Kas mäletate, et meil oli disko? Et uusi teadmisi ei esitatud lavalt mitte powerpointi maha lugedes, vaid rokkstaari kirega? Et poetati nii mõnigi tänupisar? Teeme seda jälle, aga uutmoodi.

Visit Estonia on seekord ühendanud jõud Lääne-Eesti Turismiga ning konverentsi motoks on "Sihitult või sihitult?" Konverentsi üks peakorraldajatest Kristiina Talisainen avab teemat: "Turismis tuleb sihtida pidevalt: valida õiged tegevused, et tuleks hea ja õige toode; sihtida neid, kellele turundada; valida andmeid, mille põhjal õigesti sihtida; sihtides mitte liiga kauaks mõtlema jääda." 

Haapsalus toimuv regionaalne konverents juhib tähelepanu ka sihtkohtadele. "Haldusterritoriaalne jaotus on erinev teema sellest, kuidas tajub Eestit külaline. Kuidas teha nii, et sihtkohad ei konkureeriks ega dubleeriks, vaid aitaksid üksteist ja eristuksid piisavalt, nii et tänulikke imetlejaid jätkuks kõigile?" selgitas sihtkohtade teema tähtsust Lääne-Eesti Turismi juht Sille Roomets.

Konverents on kahepäevane, pakkudes kuulamist vastavalt huvidele eri sektsioonides. Esinejate seas on mitu rahvusvahelisel tasemel tippu, kel ette näidata turismielu muutnud saavutusi.

Programm täieneb pidevalt, hoia end kursis: https://www.puhkaeestis.ee/et/turismikonverents2019